Usain Bolt az Old Traffordon Robbie Williams ellen játszik

A Manchester United még odébb van, de a stadionjában már futballozhat Jamaica hőse.

Arday Attila
2018. 02. 27. 11:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Usain Bolt a Facebook-oldalán jelentette be, hogy részben valóra válik az álma, és pályára léphet futballistaként az Old Traffordon. Igaz, egyelőre nem abban a mezben, amelyikben egyszer majd szeretne, hiszen vágyai netovábbja, hogy kedvence csapatában, a Manchester Unitedban játsszon. A United otthonában mindenesetre már biztosan felléphet június 10-én, vasárnap, mégpedig a UNICEF legnagyobb jótékonysági futballeseményén, a Soccer Aiden.  

A nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter az ellenfél csapatkapitányának, Robbie Williamsnek is üzent a Facebookon, hogy készüljön, Bolt ugyanis a világválogatottat, a zenész az angol válogatottat vezeti majd.  

A 31 éves jamaicai atléta vasárnap szintén a közösségi oldalán jelentette be a hírt, és kedden árulja el, hogy melyik klubbal állapodott meg. Januárban közölte, hogy márciusban próbaedzésen vesz részt a Borussia Dortmundnál, ha ott pozitív visszajelzést kap, akkor nekirugaszkodik második karrierjének.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.