A Fradi gálázott a Groupamában

A Vasas pedig kilenc meccs után tudott nyerni az NB I. 22. fordulójában.

MTI
2018. 03. 10. 18:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az éllovas Ferencváros a háromgólos Böde Dániel vezérletével hazai pályán 5-0-ra legyőzte a Balmazújvárost. A Ferencváros tovább őrzi tavaly április közepe óta tartó hazai veretlenségét, a szezonban a tizenegyedik Üllői úti fellépéséből a kilencediket nyerte meg Thomas Doll csapata. Az a Balmazújváros, amely korábban három bajnokiján nem kapott gólt, az Üllői úton öt beszedett találattal zárt. Horváth Ferenc együttesének így megszakadt az október 28-a óta tartó veretlenségi sorozata, amely során a balmazújvárosiak hét fordulón keresztül nem veszítettek.

A Paks 3-1-re legyőzte a vendég Puskás Akadémia csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati játéknapján. Csertői Attila együttese sorozatban harmadik hazai sikerét aratta, míg Pintér Attila tanítványai egymást követő hatodik idegenbeli fellépésükön maradtak nyeretlenek.

A Vasas kilenc nyeretlen bajnoki meccs után szombaton 2-1-re legyőzte címvédő vendégét, a Budapest Honvédot. A Vasas előző öt meccsét elvesztette az NB I.-ben.

A sereghajtó Mezőkövesd szintén 2-1 arányban győzte le a vendég Haladást az NB I. alsóházi csatájában.

A Videoton Felcsúton 4-1-re győzte le a Diósgyőr együttesét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.