A vendégcsapat játékosai rugdosták a rájuk támadó a hazai szurkolókat

Egy holland másodosztályú meccsen a lefújás utáni ünneplést követően tört ki a balhé. Videó.

Radványi Benedek
2018. 03. 05. 11:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap délután a holland labdarúgó-bajnokság másodosztályában a De Graafschap 4-0-s győzelmet aratott a Go Ahead Eagles otthonában. Ám a győztes csapat játékosainak ünneplését nem tűrték a hazai szurkolók.

A De Graafschap játékosai kimentek saját szurkolóik elé ünnepelni, ekkor rontottak rájuk a pályára berohanó Eagles-drukkerek.

Ám ami az igazán megdöbbentő: hiába termettek ott viszonylag hamara a biztonságiak, a vendégek játékosai keményen védekeztek, a 22-es mezben látható Serrarens két rugása közül az egyik keményen célt is ért: 

24. hu szerint hét embert tartóztattak le, a Go Ahead Eagles pedig közleményben kért bocsánatot, mélységesen elítélve a szurkolóik tettét.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.