Astori halála: megvan a boncolás eredménye

Fokozatosan lassult le a labdarúgó szívverése.

2018. 03. 07. 6:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hét végén az egész világot megrázta a Fiorentina csapatkapitánya, Davide Astori halála, aki álmában hunyt el egy udinei szállodában, a helyi csapat elleni bajnokit megelőzően.

Már az első hírek szívbetegségről szóltak, de a helyzet megnyugtató lezárására vizsgálatot indított az ügyészség. Ennek keretében boncolásra is sor került, az eredmény szerint halálának természetes oka volt, a szívverése egyre lassult, míg meg nem állt – foglalja össze a történéseket a La Gazzetta dello Sport olasz sportnapilap.

A szerdai napon Astorit felravatalozzák az Olasz Labdarúgó-szövetség firenzei edzőcentrumában, temetésére csütörtökön kerül sor a helyi Szent Kereszt-bazilikában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.