Megszületett Lionel Messi harmadik fia

Thiago és Mateo öccse miatt a labdarúgó kihagyja a Málaga elleni bajnokit.

MTI
2018. 03. 10. 13:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A listavezető Barcelona nem számíthat Lionel Messi játékára szombat este a Málaga elleni idegenbeli mérkőzésen a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában.

A katalán klub közleménye szerint az ötszörös aranylabdás argentin támadó személyes okok miatt az utolsó percben döntött úgy, hogy nem utazik el a csapattal. Helyét a keretben a kolumbiai válogatott középhátvéd Yerry Mina veszi át.

A kommüniké nem tért ki részletesen az okokra, ám a harmincesztendős Messi döntése valószínűleg összefüggésben van azzal, hogy feleségével, Antonella Roccuzzóval erre az időszakra várták harmadik gyermekük születését.

A Clarín című argentin hírportál arról számolt be, hogy egy barcelonai klinikán meg is született a labdarúgó fia, aki a Ciro nevet kapta, az énekes Andrés Ciro Martínez iránti tiszteletből. A hírt a sportoló egyik családtagja megerősítette a lapnak, és azt közölte, hogy minden rendben zajlott.

Messinek eddig két fia volt, az ötéves Thiago és a kétéves Mateo.

A Barcelona – amely 20.45-kor lép pályára Málagában – előnye 27 fordulót követően 8 pont az Atlético Madrid és 15 a címvédő Real Madrid előtt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.