Megtámadták a Videoton csapatbuszát Kispesten

A klub azt írta, hogy várhatóan rendőrségi feljelentést tesz az ügyben.

MN
2018. 03. 04. 13:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyszínről való távozáskor megtámadták a Videoton csapatának a buszát a Bozsik Stadionnál, a buszon tartózkodtak a játékosok és a szakmai stáb tagjai is – közölte honlapján a klub.

Azt írták, hogy a tettesek pirotechnikai eszközökkel támadtak. „Személyi sérülés nem történt, de a Vidi-buszban anyagi kár keletkezett, ezért várhatóan rendőrségi feljelentést teszünk” – fűzték hozzá.

„Sajnáljuk, hogy a mérkőzés helyett így alakult az este, ez mind elkerülhető lett volna akkor, ha – ahogyan azt klubunk jelezte – már az elmúlt napokban döntés születik a találkozó sorsáról” – jegyezték meg. 

Mint megírtuk, a Honvéd–Videoton FC mérkőzésre nem került sor: a hazaiak és a székesfehérváriak is honlapjukon jelezték, hogy az összecsapást azért nem rendezik meg, mert a játékvezetők meccsre alkalmatlannak tartották a pálya talaját. A Honvéd korábban szurkolóit kérte arra, hogy segítsenek a hólapátolásban.

Az Index azt írja, a szórakozás nélkül maradó hazai szurkolók egy részre azzal kárpótolta magát az elmaradt élményért, hogy a kispesti stadion kijáratához vonult, és megdobálta az ellenfél csapatbuszát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.