Mészöly Kálmán infarktust kapott

Mészöly Géza: Apám szíve szerencsére az infarktus ellenére is rendkívül erős

MN
2018. 03. 08. 13:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bajnokságban gyengén szerepel a csapat, de a Vasasnál nem csak ez ad okot aggodalomra. Nem sokkal azután, hogy a Szőke Szikla átvehette Az Év Sportolója Gálán az életműdíjat, otthonában rosszul lett, és kórházba szállították – írja a Nemzeti Sport.

Mint kiderült, Mészöly Kálmán rosszullétét infarktus okozta. Biztatásképpen azt is megjegyezte a lap, hogy az angyalföldi legenda erős, és a lelkét az is erősítheti, hogy Tarlós István, Budapest főpolgármestere Pro Urbe díjra terjeszti fel.

Ugyan eléggé lefogyott, és kétoldali tüdőgyulladás kínozta, a kezelésekkel megerősítették. Jelenleg a Szent Ferenc kórházban gyógyul, a tervek szerint március 21-én engednék haza.

Fia, Mészöly Géza így nyilatkozott: „Apám szíve szerencsére az infarktus ellenére is rendkívül erős, és mindent elkövetünk, hogy ne kelljen műteni. Tornáztatják, már rendszeresen sétál, és a hangulata is jobb.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.