NB II.: a teljes forduló elmarad a rossz idő miatt

Az összecsapásokat április 11-én játsszák majd le.

MN
2018. 03. 04. 12:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A másik kilenc mérkőzésről már pénteken eldőlt, hogy nem rendezik meg a pálya alkalmatlansága miatt. Az MLSZ, illetve a csapatok tájékoztatása szerint az elmaradt összecsapásokat április 11-én játsszák le.

A múlt héten egy Magyar Kupa-találkozó és egy NB II-es mérkőzés, ezen a héten pedig három kupamérkőzés maradt el a nagy havazás és a hideg idő miatt. Szombaton a Honvéd–Videoton FC mérkőzésre sem került sor: a hazaiak és a székesfehérváriak is honlapjukon jelezték, hogy az összecsapást azért nem rendezik meg, mert a játékvezetők meccsre alkalmatlannak tartották a pálya talaját. A Honvéd korábban szurkolóit kérte arra, hogy segítsenek a hólapátolásban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.