idezojelek

Kéz a kézben

Illegális migráció és terrorizmus jegyesek. Minden külön értesítés helyett. Titkosítás alól feloldott titkosszolgálati jelentés teszi nyilvánvalóvá mindazt, amit eddig is sejtettünk.

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó
Cikk kép: undefined
Fotó: Adriel Perdomo

Illegális migráció és terrorizmus jegyesek. Minden külön értesítés helyett. Titkosítás alól feloldott titkosszolgálati jelentés teszi nyilvánvalóvá mindazt, amit eddig is sejtettünk, tapasztalatainkból következtettünk, és ki is mondtunk számtalanszor. Ha olyanok grasszálhatnak szabadon Európa határain keresztül, akikről nem tudjuk, honnan jöttek, kicsodák és mit akarnak, akkor nagyon könnyen közéjük vegyülhetnek olyanok, akik ellenünk törnek, elpusztításunkra törekednek. Aki ezt tagadja, az vagy bolond, vagy gazember, esetleg mindkettő egyszerre.

Hetek óta attól rettegünk, mikor találnak el egy magyar határvadászt az egyelőre még egymásra lövöldöző bűnbandák a déli határon. Most pedig azt olvashatjuk, hogy a tálib titkosszolgálat közvetlen irányítása alá helyezte a Vajdaság területén működő afganisztáni embercsempészcsoportokat.

Egy rendkívül összetett és speciálisan szervezett utaztatási módszerrel az Iszlám Állam, az al-Kaida vagy más tálib szélsőséges szervezetek tagjai észrevétlenül juthatnak az Európai Unió területére. A migrációs nyomás minden nappal fokozódik, és a palesztin–izraeli konfliktus rátett még egy lapáttal az amúgy is robbanásveszélyes állapotokra. Fegyvereket, terroristákat és terrorizmust hoz a migráció Európába, ez immár ténykérdés.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mit tesz ilyenkor egy józanul gondolkodó, az unió polgárai iránt felelősséget érző döntéshozó? Első lépésként azonnal elrendeli a külső határok lezárását és fokozott védelmét. Az ehhez szükséges személyi és technikai feltételek előteremtéséhez azonnal forrást biztosít a tagállamok hatóságai számára. Válságtanácskozást hív össze, ahol összegyűjtik az eddig alkalmazott jó gyakorlatokat – technikai, jogi és élőerőre alapozó fegyveres határzár –, majd ezeket kötelezővé teszi minden külső határral bíró tagállamban. Amikor minimálisra csökkent a sikeres határsértések száma, újabb uniós csúcsot hív össze, ahol azon morfondíroznak a tagállamok vezetői, mi a csudát kezdjenek azzal az integrálódni képtelen tömeggel, amelyik már benn van Európában.

Ehhez képest az unió jelenlegi vezetői tovább erőltetik a kvóta szerinti elosztást, továbbra is azt hazudják, hogy az illegális bevándorlás hasznos és jó dolog, megoldást jelenthet a kontinens demográfiai problémáira, munkaerőgondjaira, és humanitárius segítségnyújtásnak próbálják álcázni a kíméletlen összekavarását az eltérő kultúrájú népességnek. Amikor fölfeslik valahol az igazságot eltakaró álca szövete, és kitör az erőszak valamely formája, akkor elhallgatják, elhazudják az elkövetők migráns voltát és kötődését, mentális zavarnak nevezik az egyértelmű gyűlöletet a befogadó országok jogrendje, kultúrája és szokásai iránt. Elárulják Európát, az európai embereket, minden európai értéket, ami naggyá tette ezt a csodálatos közösséget.

A már említett jelentés szerint minden lehetséges eszközzel egyengetik leendő hóhé­raink útját, igyekeznek megkönnyíteni azok invázióját, akik szerint eljött az ideje, hogy az ő törvényeik uralkodjanak az egész világon, ne legyenek zsidók és áruló keresztények. Azt pedig, aki próbál szembefordulni velük, megpróbálják ellehetetleníteni, megbuktatni.

Isteni szerencse, hogy Orbán Viktorban, kormányában és az azt támogató magyarokban emberükre találtak. Erősítenünk kell egymást ebben a küzdelemben, ezért minden esetben leplezzük le bátran azokat, akik továbbra is próbálnak mellébeszélni ebben a nagyon súlyos helyzetben. Mint Batka Zoltán szélsőbaloldali firkász, aki szerint az iszlamizmusnál súlyosabb veszélyt jelent a bennszülött fehér, szélsőjobboldali terrorizmus szerte Európában. A Jóisten irgalmazzon ennek a hazug szélhámosnak!

Borítókép: Európába igyekvő afrikai illegális bevándorlók (Fotó: MTI/EPA/EFE/Adriel Perdomo)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.