Bolsevik tempó

Gyurcsány egyik beosztottja, Vadai Ágnes törvényjavaslatot nyújtott be, amely átfogó vizsgálatot ír elő a magyar katolikus egyháznak a pedofil bűncselekmények feltárására.

Kis Ferenc
2021. 06. 29. 6:00
VADAI Ágnes
Budapest, 2019. július 12. Vadai Ágnes, DK-s képviselő napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. július 12-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila

Gyurcsány egyik beosztottja, Vadai Ágnes törvényjavaslatot nyújtott be, amely átfogó vizsgálatot ír elő a magyar katolikus egyháznak a pedofil bűncselekmények feltárására.

Páter Kiss Szaléz ferences rendi szerzetest 1946-ban végezték ki a szovjet hadbíróság koncepciós perben hozott ítélete alapján. Azzal vádolták, hogy vezetője volt egy szovjet katonák meggyilkolására szerveződött fegyveres összeesküvésnek. A korabeli jegyzőkönyvek szerint néhány gyöngyösi fiatal bosszút állt egy szovjet katonán nőrokonai megerőszakolásáért, majd tettüket Kiss Szaléznak gyónták meg. Az atyát ennek ürügyén vádolták meg, és a kihallgatásokon felismerhetetlenségig verték, kínozták, de ő a gyónási titkot nem árulta el. Azóta Kiss Szalézt a gyónási titoktartás vértanújaként tiszteljük.

Most, 2021 nyarán, a nyugati liberálisnak nevezett véleménydiktatúra tobzódása idején a magyarországi baloldal vezető ereje ismét a bolsevik tempót idéző támadást intézett a katolikus egyház ellen.

Gyurcsány Ferenc egyik legmilitánsabb beosztottja, Vadai Ágnes törvényjavaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek, amely átfogó vizsgálatot ír elő a magyar katolikus egyháznak a pedofil bűncselekmények feltárására, és a gyónási titok megsértésével is feljelentésre kötelezi a gyermekek elleni szexuális bűncselekményekről tudomást szerző papokat.

Mindezt azután tették, hogy nemmel szavaztak a parlamentben a kormánypártok pedofilellenes törvényjavaslatára. Az álszentség és az alattomos manipuláció, a hangulatkeltés Gyurcsányéktól megszokott fegyver, de most újabb vörös vonalat léptek át. A katolikus egyház egyik legősibb hagyományát, szentségét támadják, amire korábban csak a nácik vetemedtek a harmadik birodalomban.

Nyilvánvaló Gyurcsányék célja, nekik nem a pedofilok elleni fellépés és a gyermekek védelme a fontos, hanem kizárólag a katolikus egyház, rajtuk keresztül pedig a kereszténység lejáratása a széles tömegek előtt, illetve a hívők elbizonytalanítása. Régóta ismert az a liberális, de inkább globalista mantra, ami azt sugallja, mintha pedofilok kizárólag a papok köreiben léteznének. Közben a nyugati politikai-gazdasági és médiaelit tagjai lassan odáig jutnak, hogy a pedofíliát is relativizálják, és nem lenne meglepő, ha pár éve múlva a mostani LMBTQ-őrülethez hasonlóan kampányolnának a gyerekek „érzékenyítéséért” a felnőttekkel létesítendő szexuális kapcsolat szabadsága érdekében. Elég, ha a techmilliárdos Bill Gates válásának körülményeiről nyilvánosságra került részletekre gondolunk: a Microsoft-vezér jó barátságot ápolt a gyermekprostitúció miatt elítélt Jeffrey Epsteinnel.

A globális pénzügyi hatalom gőzerővel alakítja át a nyugati társadalmakat, és egyértelművé teszik, hogy az új világrendben nincs helye a hagyományos családmodellnek, a nemzeteknek és a kereszténységnek.

A hazai baloldal láthatóan szolgai módon támogatja ezeket a törekvéseket, Gyurcsányék itthon az Európai Egyesült Államok élharcosai, és most a gyermekeket is célba vevő LMBTQ-propaganda visszaszorítására tett kormányzati lépésekre válaszként a katolikus egyházat provokálják.

A bűn az mindenképpen bűn, bárki követi el, a törvények minden állampolgárra egyformán vonatkoznak, legyen szó papokról, keresztény hívekről vagy ateistákról. A gyónási titoktartás viszont olyan sok évszázados szentség az egyházban, aminek betartására eskü kötelezi a papokat. Ha valaki az életének egy intim részletéről beszél a pszichológusával, azt ugyancsak diszkréten kezelik, nem hozzák nyilvánosságra. Vadait és a baloldalt nem zavarja, ha gyerekeket terelnek különböző szexuális orientációk felé, ami közvetett pedofília, nekik a kereszténységgel van problémájuk.

Nekünk viszont belőlük van elegünk, nem fogjuk hagyni, hogy a hagyományainkat meggyalázzák, a nemzeti, vallási vagy nemi identitásunkból kiforgassanak minket. A tömör válaszunk tehát Gyurcsányéknak: Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz!

(Borítókép forrása: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.