Nőnap Gyurcsányéknál

A Gyurcsányékhoz is köthető portálon Rácz Zsófia helyettes államtitkárt olyan stílusban sértegették, hogy attól mindenkinek kinyílik a bicska a zsebében, aki úriember.

2020. 03. 09. 6:00
null
A DK elnöke elégedett pártja tavalyi teljesítményével Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szép ajándékkal rukkolt elő nőnap alkalmából az MSZP-hez és a Demokratikus Koalícióhoz köthető Ezalényeg.hu portál. Az „ajándék” világosan megmutatja, hogy a baloldal valójában hogyan tiszteli a nőket, miközben a hölgyek megbecsüléséről, jogairól és tiszteletéről papol. Ezúttal Rácz Zsófiát, az Emberi Erőforrások Minisztériuma fiatalokért felelős helyettes államtitkárát sértegették, méghozzá olyan stílusban, hogy attól mindenkinek kinyílik a bicska a zsebében, aki úriember. Leírni is szégyen ezeket a sorokat, csak azért tesszük, és kell, hogy tegyük újra, hogy tanulságul szolgáljon a baloldal kétszínűségéről és alpáriságáról.

„Cukor az élet, csak meg kell tanulni szopni” – írta a balliberálisok szócsöveként és hazugsággyáraként működő szennyportál, arra utalva, hogy Rácz Zsófia fiatal kora ellenére magas pozícióba juthatott a kormányban, miközben állítólag nem akart interjút adni egy másik hecclap számára.

Most lendüljünk túl azon a tényen, hogy Rácz Zsófia a széles nyilvánosság előtt, egy pulpitus mögött várta az említett újságírók kérdéseit, de azok nem hangzottak el. De a már említett szennyportál címéből kiindulva: a lényeg nem ez. Inkább az, hogy a baloldalnak dolgozó firkászok egy része a fő céljának tekinti a lejáratást egy karaktergyilkossági folyamat részeként mindenkivel szemben, aki a kormányoldalon áll. Ez pedig leginkább azokat érinti súlyosan, akik hatással lehetnek a jövő választóira, a fiatalokra. A gyurcsányista propagandistákat ugyanis bántja, hogy van valaki a kormányban, aki a fiatalok nyelvén tud beszélni, hiszen közülük való. Neki kell tehát menni, le kell rombolni a népszerűségét, még mielőtt az igazán megnövekedhet. A tevékenységük lényege tehát nem más, mint az uszítás, akár a legmocskosabb, legtrágárabb eszközökkel is, miközben az általuk körbenyalt politikusok a hivatalos fórumaikon eljátsszák a szüzet, mindannyiunk őrangyalát.

Az Ezalényeg.hu egyik mentora, Gyurcsány Ferenc például fiatal fiúk társaságában ünnepelte a nőnapot, miközben a srácok leckét mondtak fel a „nagy tanítómester” környezetében. A Kárpátok Cicerója tanulókörének videójában feszengő, politikai célokra felhasznált fiatalok tényleg gyönyörű dolgokat mondanak a nőkről. A család központjának, a művészetek múzsáinak, biztos támasznak nevezik a hölgyeket, miközben vélhetően nem is sejtik, hogy egy olyan figura jelenlé­tében teszik mindezt, aki nemrég az „öregecskedő feleségek” lecseréléséről beszélt. Amikor pedig arról kell szólniuk, mit kívánnak a nőknek, akkor kijelentik: jó lenne, ha mindegyikük olyan szerepet vállalhatna, amelyben ki tud bontakozni, jól érzi magát, és nem bélyegeznék meg, hogy ha munkába áll.

De vajon mit szólhatnak ezek a fiatalok ahhoz a stílushoz, ahogyan éppen a körükben ülő egykori kormányfő elvbarátai bélyegezték meg egy kortársukat, mert fiatal nő létére olyan szerepet vállalt, amelyben ki tud bontakozni és munkába állt? És mit szólnak ahhoz, hogy a Rácz Zsófiát megalázó módon becsmérlő portál tulajdonosa, ifjabb Páva Zoltán Gyurcsány miniszterelnöki hivatalának egykori tanácsadója, a felhasználók adataival pedig számos jel szerint szintén Gyurcsány emberei élnek vissza, például Bajnai Gordon, Ficsor Ádám, Szigetvári Viktor vagy Dessewffy Tibor?

Valószínűleg semmit. Vélhetően nem is tudják, kivel és kikkel árulnak egy gyékényen, gyanútlanul. Szólni kell nekik, amíg nem késő! Szólni kell nekik erről is és az őszödi hazugságokról is. No meg arról, hogy olyan emberrel szívnak egy levegőt, aki fiatalok ezreire lövetett gumilövedékkel a nyílt utcán október 23-án, a nemzet ünnepén. Szólni kell nekik, hogy lemoshassák a gyalázatot!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.