Juszt László rárontott Szijjártóra

Jelentem: a suttyó karakter is betöltve.

2021. 01. 13. 8:46
null
Tisztelet díjat kapott Juszt László újságíró, mûsorvezetõ a Tisztelet Társaságának III. Tavaszköszöntõ Tisztelet Gáláján a Papp László Budapest Sportarénában. Fotó: Földi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előkerült Juszt is. A késő kádári langymeleg diktatúra pufókarcú vérbalos riportere, aki mára az ellenzék megmondóemberének szerepét öltötte magára, rendre jelentkezik Facebook-oldalán a kormányzatot bíráló bejegyzésekkel. Ezúttal Szijjártó Pétert vette célba. Nézzük csak meg, miként ütközött ki ezúttal is a kulturáltság és a műveltség Juszt posztjából:

„[...] Mindig mondom külügyminiszternek csak nagyon intelligens embereket szabad kinevezni, akik nemcsak nyelveket beszélnek, de kombinálni is tudnak. Ehhez még Kádár is ragaszkodott. Ezért volt a külügyminisztere egy nemzetközi hírű filozófus, Sik Endre, egy református püspök, Péter János, egy az egész életét a külügyi vonalon eltöltött Várkonyi Péter, s nem egy senkiházi futsalos papagáj…”

Nagyon úgy tűnik, az ellenzék valóban mindent bevet a siker érdekében. Sorra állítja csatasorba korábbi, levitézlett katonáit. Vágó, Kepes, Juszt. Szép névsor. A szerepek is le vannak osztva, nem ám csak úgy vaktában lövöldöznek a srácok.

Vágó kvízmester a DK képviseletében szólal meg rendszeresen, a múlt héten Kepest is aktiválták, aki a kimért, européer, liberális szegmenshez szólt, most pedig jött Juszt, aki a jelek szerint az alpári Jakab-féle Jobbik vonalat igyekszik képviselni. De van miből meríteniük, hiszen nemcsak ők hárman vannak, ott van még talonban az egykori Napkelte teljes stábja is.

Szokták mondani, hogy összenő, ami összetartozik. Esetünkben azonban többről van szó: a baloldali ellenzék aljas és primitív gyűlöletkampányáról.

Ehhez kerestek megfelelő megmondóembereket. Vágó és Kepes személyében már megtalálták, még a suttyó szerepben volt hiátus, most viszont megtalálták rá a legmegfelelőbb embert Juszt László személyében.

Immár teljes a csapat, kezdődhet a dagonyázás.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.