Kocsis Máté: Egy gazember vergődése

Magyarország pont másfél évtizede ismerte meg Gyurcsány igazi arcát.

Forrás: Facebook2021. 09. 17. 9:17
null
Kocsis Máté a gyermekvédelmi törvény fontosságáról beszélt az interjúban. fotó: Havran Zoltán Magyar Nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Egy nagyon elfelejtett videó” – írta a Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán, amikor megosztotta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnökének választási vereség utáni beszédét az őszödi beszéd kiszivárogtatásának tizenöt éves évfordulóján, megjegyezve:

van olyan magyar, aki tényleg újra ezt akarja? Egy K*rva országozó ámokfutót? Biztos? 

Kocsis Máté hangsúlyozta: Nem, a magyar emberek nem aljadékok, nem senkik, és nem is hiszik azt magukról, ahogy a felvételen állítja. Ő viszont az – húzta alá. 

Aki a saját bukását is másra keni, és nem érti, miért kéne szégyellnie magát. Aki aztán a hazugságról is hazudik. Egy gazember vergődése. Nézzék csak meg ezt a videót! Még a földön csúszva is vizitdíj, tandíj, meg egy torz önkép

 – fogalmazott a frakcióvezető, emlékeztetve: Magyarország pont másfél évtizede ismerte meg Gyurcsány igazi arcát.

Nem, inkább soha többé Gyurcsány! Soha! – húzta alá. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.