Hol vannak ilyenkor a fényes tekintetű jogvédő szervezetek?

Dömötör Csaba: Érdemi mondanivaló híján marad a személyeskedés, a provokatív stílus és a határok nélküli baloldali gyűlöletpolitika.

Magyar Nemzet
2022. 02. 21. 14:25
DÖMÖTÖR Csaba
Budapest, 2021. december 14. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára napirend elõtti felszólalásra válaszol az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. december 14-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó Tímea napirend előtt azt hangoztatta, hogy ma két Magyarország van. A Párbeszéd képviselője szerint míg az egyikben Rogán Antal helikopterezik, Szijjártó Péter luxusjachtozik, Völner Pál csúszópénzt fogad el, Mészáros Lőrinc pedig percenkét keres milliókat, a másikban kilakoltatják a rákos gyerekét nevelő anyát, sokak számára a farhát is csak álom, de a pedagógusoknak is csak krumplis tésztára futja. – Orbán Viktor nem más, mint egy gyáva tolvaj – jelentette ki Szabó Tímea, aki szerint Márki-Zay Péter vezetésével ezért lesz kormányváltás. A Párbeszéd képviselője hangoztatta: ebben az esetben megemelik a rendőrök, ápolók bérét, csökkentik az élelmiszerek áfáját, megszüntetik a várólistákat.

Válaszában Dömötör Csaba úgy fogalmazott: Szabó felszólalása bizonyítja, hogy érdemi mondanivaló híján marad a személyeskedés, a provokatív stílus és a határok nélküli baloldali gyűlöletpolitika.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hangsúlyozta: míg az unióban öt-, Magyarországon hétszázalékos a gazdasági növekedés, a kormány ennek köszönhetően tudja visszaadni a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat, a családok visszakapták a tavaly befizetett adójukat, a huszonöt év alattiak pedig adómentességet élveznek. – A bérek a járvány ellenére is tíz százalékkal emelkedtek, az egész kormányzás alatt pedig összesen hetven százalékkal – mondta Dömötör Csaba, aki szerint Szabóék hiába ígérgetnek most mindenfélét, amikor a baloldalnak lehetősége volt rá, akkor nem adott, csak elvett az emberektől. Az államtitkár hangsúlyozta: az utóbbi időben kiderült, hogy Márki-Zay Péter személyében kit ajánl a baloldal Magyarországnak. 

– Sok cifra dolgot láttunk már a baloldaltól, de még senki nem emelte ilyen fordulatszámra a magyarok sértegetését – fogalmazott Dömötör. Emlékeztetett: Márki-Zay lenézőn beszélt a vidékiekről, a kormánypárti szavazókról, a nőkről. 

– Hol vannak a reggeltől estig felháborodó baloldali politikusok? – kérdezte. Mint az államtitkár fogalmazott: ezzel sem telt meg a dilidoboz, mert Márki-Zay szalonképtelen vicceket mesél a feketékről, antiszemita jelöltet támogatott, szexuális orientáció és származás alapján listáz közéleti szereplőket. 

– Hol vannak ilyenkor a fényes tekintetű jogvédő szervezetek? – kérdezte. Dömötör Csaba úgy összegzett: mindezekre lesz válaszlehetőség, nem sértegetések, trágárságok, hanem szavazatok formájában. – Biztosak lehetnek abban, hogy hangos lesz a válasz – szögezte le. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.