Magyar Nemzeti Médiaszövetség: Cinkos, aki néma

A szervezet felszólítja a baloldali médiumokat, hogy ne tegyenek különbséget alkotó és alkotó között.

Magyar Nemzet
2022. 09. 03. 16:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felszólítjuk a baloldali médiumokat, hogy ne tegyenek különbséget alkotó és alkotó között, tudósításaikban legalább ezúttal próbálják meg nem elhallgatni az igazságot és álljanak ki a nyilvánvaló cenzúra ellen – jelentette ki a Magyar Nemzeti Médiaszövetség (MNMSZ) lapunkhoz eljuttatott közleményében, amelyben szomorúan állapítja meg, hogy a liberális oldalon végleg a kettős mérce vált uralkodóvá.

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség felháborítónak tartja azt a közönyt, amellyel a mainstream média szemléli azt a tényt, hogy Magyarországon egy fikciós filmalkotást bíróságon támadnak meg állítólagos személyiségijog-sérülés miatt, miközben ugyanez a baloldali sajtó teljes arzenáljával felhördülne a művészi szabadság eltiprása és a cenzúra ellen, ha a köreikben akár csak hasonló támadás érne egy alkotást.

Kifejtették: az MNMSZ mindig is kiállt a véleménynyilvánítás szabadsága mellett.

Elutasítottuk, hogy politikusok hivatásukat gyakorló újságírókat munkájuk elvesztésével fenyegetnek meg. Kiálltunk azon kollégák mellett, akiket bármilyen okból halállistára tettek, és szolidaritásunkat fejeztük ki azokkal, akik a liberális véleményterror elharapózása miatt kényszerültek megválni munkahelyüktől. Szövetségünk ugyanígy kiáll a művészi szabadság biztosítása mellett, és határozottan elutasítjuk a cenzúrát

 – jelentették ki.

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség közleményében arra reagált, hogy csütörtökön megkezdődött az a személyiségi jogi per, amit Hann Endre, a Medián közvélemény-kutató cég vezetője indított az Elkxrtuk című fimet jegyző Megafilm Kft. ellen.

Borítókép: Az Elkxrtuk című film egyik plakátja (Fotó: Facebook/Elkxrtuk)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.