Agresszívan léptek fel egy újságíróval szemben a váci baloldali képviselők

Válaszadás helyett lökdösődésre futotta csak a jobbikosoktól.

Magyar Nemzet
Forrás: 0627.hu2023. 02. 23. 11:56
Forrás: 0627.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Önkormányzati lakásügyben kérdezték volna Fehér Zsoltot (Momentum–DK–Vácért Lokálpatrióta Egyesület–Jobbik–LMP–Szavad Egyesület–Mindenki Magyarországa–MSZP–Párbeszéd), váci önkormányzati képviselőt, aki az Emberi Kapcsolatok Bizottságának elnöke a Pest megyei településen. Az eredetileg jobbikos politikus azonban nem válaszolt a 0627.hu portál kérdéseire, képviselőtársa, a szintén jobbikos Kászonyi Károly pedig 

akadályozta a stábot munkavégzés közben. 

– Vácon a városházán a februári képviselő-testületi ülést követően szerettük volna feltenni kérdéseinket Fehér Zsolt részére, ám az összefogás frakció képviselője elmenekült kameránk elől – írta a helyi portál. 

Beszámolójuk szerint Faludi Szilvia lakásügyében Fehér Zsolt még tavaly ígért tájékoztatást, amennyiben hivatalos kérelmet nyújtanak be erről az önkormányzatnak. Ahogyan írják, a Fidesz–KDNP helyi képviselője, Pető Csilla ezt meg is tette, de 

tájékoztatás továbbra sem érkezett.

A fideszes politikus kérelmét azzal a céllal küldte, hogy vizsgálják felül azt a döntést, amely során a Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye akkori igazgató-helyettesének, a 600 ezer forintot meghaladó jövedelemmel rendelkező Faludi Szilviának szavazták meg a bérlőkijelölési jog keretében Sívóné Cseh Katalin javaslatára, két évre havi 25 000 forintért a másfél szobás önkormányzati bérlakást tavaly január elején.

Borítókép: Fehér Zsolt önkormányzati képviselő (Fotó: 0627.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.