Selmeczi Gabriella: Az LMBTQ-propaganda veszélyezteti a gyermekeinket

A Fidesz országgyűlési képviselője kiemelte, hogy a miniszterelnök szerint is hazánkban kell lennie a legszigorúbb gyermekvédelmi törvénynek.

2023. 02. 27. 14:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Egy gyermek testi-lelki megrontása az egyik legvisszataszítóbb cselekmény, amit egy ember megtehet. Ez ellen minden eszközzel fel kell lépnünk – fogalmazott napirend előtti felszólalásában Selmeczi Gabriella. A Fidesz országgyűlési képviselője hozzátette: az LMBTQ-propaganda veszélyezteti a gyermekeinket, és szükség van a gyermekvédelmi törvényre. Emlékeztetett, hogy tavaly a gyermekvédelmi népszavazáson a magyarok nagy többsége egyetértett a kormány álláspontjával.

– A jogszabályokat be kell tartani. Nem fordulhat elő, hogy szemet hunynak az esetek felett – rögzítette a kormánypárti politikus. Selmeczi Gabriella kiemelte, hogy mindent meg kell tenni, hogy lesújtson a törvény szigora, és a társadalom minden tagja érezze a felelősséget a kérdésben.

 

– Egy emberként állunk a miniszterelnök által megfogalmzott cél mögött, hogy Magyarországon legyen a legszigorúbb gyermekvédelmi törvény 

 

– tette hozzá.

Válaszában Répássy Róbert, az igazságügyi minisztérium államtitkára leszögezte: a lehető legszigorúbb választ kell adni a gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmények esetén, valamint gyors és alapos vizsgálatot kell lefolytatni.

 

– A pedofíliára nincs bocsánat, a gyerek szent és sérthetetlen 

 

– húzta alá Répássy. Továbbá kiemelte, hogy a gyermekvédelmi törvény területlén újabb és újabb lépéseket kell tenni.

Borítókép: Selmeczi Gabriella (Fotó: MTI/Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.