Újabb megdöbbentő felvételt teszünk közzé a 15 éves fiúval viszonyt folytató pedagógusról

A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens 2018-ban, a Budapest Pride egyik rendezvényén számolt be arról, hogy ő hogyan intézi a rábízott gyermekek szexuális nevelését. A beszélgetést a Soros-hálózat által finanszírozott Labrisz szervezte. A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens egyebek közt elmondta: „nem korlátoztam a szexuális szabadságukat”. Arról is beszélt: „volt egy dolgunk, amit meg kellett csinálni, és amellett éltük a magánéletünket”.

MUNKATÁRSUNKTÓL
2023. 02. 15. 7:36
Bite Zsolt Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2018 nyarán hangfelvétel készült a Budapest Pride nevű homoszexuális-rendezvénysorozat egyik nyilvános beszélgetéséről. A vágott anyagból betekintést nyerhetünk abba, hogy a Labrisz Egyesület eseményén különböző LMBTQ-aktivisták arról beszélnek, hogyan kellene szerintük az iskolákban megjeleníteni a homoszexualitást. A Labrisz egy iskolákba szánt LMBTQ-kiadványát is bemutatták az eszmecserén.

A témához hozzászólt az a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens is, aki az elmúlt napokban egy videó kapcsán híresült el. Az általa a közösségi médiában közzétett felvételen az óbudai Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola – azóta elbocsátott – pedagógusa arról beszélt, hogy egy 15 éves fiúval tart fenn homoszexuális kapcsolatot. 

Emellett a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens azt is kifejtette, hogy őt olyan „neves” szervezetek védik ingyen, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a Gyurcsány Ferenc pártjához közel álló PDSZ. A szóban forgó szervezetek egyébként cáfolták a férfi állítását.

A diákjával szexelő pedagógus 2018-ban a nyilvánosan fellelhető információk szerint éppen a VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógusasszisztense volt. Az iskola honlapja és akkori saját bevallása szerint 5–7. évfolyamosoknak tartott médiaszakkört, magáról beugrósként beszélt.

A négy és fél évvel ezelőtti rendezvényen egy általa tartott kapolcsi nyári médiatáborról a következőket mondta, „nem korlátoztam a szexuális szabadságukat. […] Esténként … vagyis nappal forgattunk, megvágtuk az anyagot, majd a nap hátralévő részében ... khhmm ... azt csináltunk, amit akartunk.”

 

Ennél is megdöbbentőbb, hogy közben a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens azt is elmondta: „volt egy dolgunk, amit meg kellett csinálni, és amellett éltük a magánéletünket”. Hogy a homoszexuális nevelés témakörében, az általa azóta közzétett felvételek tükrében ez mit jelenthetett, az nagyon komoly kérdés.

Az azonban figyelemre méltó tény, hogy a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens rendszeresen többes szám első személyben beszélt a szexualitás kapcsán magáról és a rábízott gyermekekről, lásd: „forgattunk; csináltunk; akartunk; éltük a magánéletünket”.

Emlékezetes, hogy a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens által emlegetett, őt állítólagosan védő szervezetek ugyanúgy a Soros-hálózatba tartoznak, mint a pedagógiai asszisztens szavainak a Budapest Pride keretei között teret adó Labrisz Egyesület.

Borítókép: A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens (Fotó: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.