időjárás 4°C Stefánia 2023. november 28.
logo

Bayer Zsolt: Még egy hülye

Rádőlt a tévé egy kislányra Becskén, nem sikerült megmenteni az életét

Magyar Nemzet
Forrás: Nógrád Vármegyei Hírportál
2023.09.23. 17:02 2023.09.23. 17:10
Rádőlt a tévé egy kislányra Becskén, nem sikerült megmenteni az életét

Játék közben dőlt rá a tévé az egyéves kislányra Becskén a napokban. Mentőhelikopter szállította kórházba, azonban már nem tudtak rajta segíteni.

Szeptember 17-én délután becskei otthonában játszott a gyermek, miközben felmászott egy tévéállványra. Magára rántotta a televíziót, ami olyan súlyos sérüléseket okozott, hogy már nem tudták megmenteni az életét írta a Nógrád Vármegyei Hírportál.

„A munkatársaim mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre, ahonnan egy másfél éves gyermeket életveszélyes állapotban szállítottak kórházba” 

– mondta el a lapnak Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője.

A lap azt írta, a kislány nem sokkal később a kórházban belehalt sérüléseibe. Agócs Pál, Becske polgármestere elmondta, hogy egy nagyon kedves, rendes családnál történt a tragédia.

„A faluban mindenki ismeri őket, mindent megtettek a gyermekért, szeretetben nevelték. A falu lakói és az önkormányzat mindenben a segítségükre lesz” – hangsúlyozta a polgármester.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Vajda János)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.