Dúró Dóra: Elfogadhatatlan a Klubrádió elnökének alpári kijelentése

A Mi Hazánk elnökhelyettese szerint még jogos felháborodás esetén sem lehet így minősíteni Novák Katalint és Varga Juditot.

2024. 02. 12. 20:32
DÚRÓ Dóra; TÉGLÁSY Imre
Budapest, 2024. február 9. Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese és Téglásy Imre, az Anya-Ország Alapítvány alapítója az alapítvány, a Mi Hazánk Mozgalom egyik országgyûlési képviselõjének anyagi támogatásával indult, az anyaságot propagáló óriásplakát-kampányáról tartott sajtótájékoztatón Budapesten, az Egér út és Kõérberki út keresztezõdése közelében 2024. február 9-én. MTI/Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A Klubrádió minősítése alpári és nem megengedhető még akkor sem, ha jogos a felháborodás Varga Judit és Novák Katalin döntése miatt

– nyilatkozta lapunk megkeresésére Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese, Arató András, a Klubrádió elnökének botrányos véleménycikkével kapcsolatban. A publicisztika címében Arató először kurvának titulálta Novák Katalin köztársasági elnököt, és Varga Judit egykori igazságügyminisztert, majd később a kérdéses véleménycikk címét kurvák cseréjéről, bútorok cseréjére javította.

Amint arról lapunk beszámolt, Arató Andrástól Kurvák cseréje címmel jelent meg publicisztika Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról a Klubrádió honlapján vasárnap, amelynek címét hétfő délutánra már „Bútorok cseréje?”-re változtatták, sőt még az url-t is átírták. A próbálkozások ellenére az internet továbbra sem felejt: a Google-keresésekben továbbra is az eredeti verzió jelenik meg.

Forrás: Képernyőkép (Google)

A sértő – mostanra átírt – címen túl, Arató András véleménycikke hemzseg a közönséges sértésektől. A köztársasági elnök, valamint a korábbi igazságügyi miniszter lemondása kapcsán azt írta: „Ha nem megy jól a kupleráj, nem a bútort kell lecserélni, hanem a kurvákat.” Emellett félreérthetetlenül „Novák és Varga úrhölgyekről”, valamint „(nyilvános) házról” írt, szerinte a lemondásuk után a nők „a közélettől is a fakanál irányába veszik az útjukat”.

Borítókép: Dúró Dóra (Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.