A dollárbaloldal újabb támadást indított Magyarország ellen

Menczer Tamás leszögezte: az ország békéjét és biztonságát meg fogja védeni a kormány.

2024. 04. 23. 15:35
MENCZER Tamás
Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A baloldal azt akarja, hogy a magyar emberek ne kapják meg a Magyarországnak járó uniós forrásokat, a források folyósítását függesszék fel, a tanárok veszítsék el a béremelésüket – jelentette ki Menczer Tamás. A kormánypártok kommunikációs igazgatója szerint ez teljesen szembemegy a magyar érdekkel, nyílt támadás Magyarország ellen.

Azok a források nem könyöradományok, hanem megállapodások alapján járnak Magyarországnak

– húzta alá a politikus.

Szavai szerint a háborúpárti dollárbaloldal és nemzetközi szövetségeseik azért támadják a  magyarokat, mert kitartanak a békepárti álláspont mellett, nemet mondanak a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára.

– Akármekkora nyomást helyeznek ránk, Magyarország békéjét és biztonságát meg fogjuk védeni! – szögezte le Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.