A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Egy perc alatt szétkapta a Trabantot + videó

Börtönbüntetés is lehet belőle.

2024. 05. 28. 8:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megrongált egy gépkocsit, majd kitolta az úttestre az a férfi, akivel szemben a Tatabányai Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot. A hatóság tájékoztatása szerint az ittas férfi 2022. december 30-án, egy tatabányai parkolóban megrongált egy személygépkocsit; a motorház tetejét meghajlította, a motortérben a kábeleket kitépte, a bal első ajtót megpróbálta letörni, annak külső részét betörte, továbbá az utastérben több alkatrészt letört. Az elkövető 293 500 forint kárt okozott.

A férfi az utastérből a gépjármű forgalmi engedélyét és a sértett személyes tárgyait kidobta – előbbi egy tócsában elázott, olvashatatlanná vált. Ezután a vádlott a személygépkocsit kitolta az úttest közepére, ezzel akadályt létesített, így veszélyeztette az úttesten közlekedők életét, testi épségét. Az ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett, rongálás vétsége és közokirattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat, és a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetett előéletű férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

A rongálásról felvétel is készült:


Borítókép: Illusztráció (Fotó: Philipp von Ditfurth)  

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.