Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Márki-Zay újabb ötlete: elgondolkodna a marihuána legalizálásán

A bukott miniszterelnök-jelölt szerint ez nem okozna felfordulást.

2024. 05. 20. 14:39
2021.10.23. Budapest Egységben a szabad Magyarországért! Október 23-i ellenzéki gyűlés Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost képen: képen: Márki-Zay Péter az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje Fotó: Máté Krisztián Forrás: RIPOST
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meggondolná a marihuána legalizálását Márki-Zay Péter, aki azzal érvelt a könnyű drog engedélyezése mellett, hogy az az Egyesült Államokban sem okozott felfordulást. El is mesélte a bukott miniszterelnök-jelölt, hogy neki vannak az Egyesült Államokban olyan ismerősei, akiket korábban néhány füves cigi miatt börtönbe zártak. 

– Magyarországnál sokkal szigorúbb szabályok voltak az Egyesült Államokban, de néhány évvel ezelőtt legalizálták a marihuánát, és úgy látom, hogy nem lett belőle felfordulás, úgyhogy én akár meggondolnám ezt

– vélekedett Márki-Zay a videóbejegyzésében.

@markizaypeter

Legalizálnám-e a marihuánát? Bevezetném-e az eurót? #mzp #márkizay #márkizaypéter #mmn24 #kérdezzfelelek

♬ eredeti hang – Márki-Zay Péter - Márki-Zay Péter

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.