Rengetegen voltak a Városligetben, és még csak holnap lesz a hercegnőképző

Kedden folytatódnak a Varázsliget programjai.

2024. 08. 19. 18:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már az első napon kiemelt érdeklődés övezte a Varázsligetben megrendezett eseményeket – közölték a szervezők a Magyar Nemzettel. A Szent István-nap kedvelt rendezvényhelyszíne a Városligetben található Varázsliget, ahol idén is megannyi szórakozási lehetőség teszi élménydússá a családi együttlétet. A java azonban még csak most jön, mert mától további izgalmas eseményekkel bővült a felhozatal.

A szervezők hétfőn és kedden számítanak az igazi hajrára, ezeken a napokon ugyanis a Varázsliget kibővített programmal, reggeltől estig várja a gyerekeket és a szüleiket.

Az ünnepségsorozat első napján tematikus kiállításokkal, kézműves-foglalkozásokkal és filmvetítésekkel fogadta látogatóit a Varázsliget. Emellett az érdeklődő kicsik részesei lehettek a Magyar Honvédség interaktív bemutatójának is. A Kós Károly sétányon és a Vajdahunyad vára környékén elhelyezkedő rendezvénypontokon már vasárnap is sokan megfordultak.

A rendezvényeinket évről évre fokozott érdeklődés övezi, a családoknak már egyértelmű, hogy a Szent István-napon Budapest legnagyobb zöldterületét kell célba venniük. Már az első napon kiemelt látogatószámot könyvelhettünk el, ez a tendencia folytatódott hétfőn is, de úgy gondoljuk, a keddi programjaink tovább fogják emelni a tétet

– jelentették ki a Varázsliget szervezői, akik azt is elárulták, hogy ezeken a napokon a többi között tematikus játszóházzal, cirkuszi műsorokkal, bábelőadásokkal és az izgalmas Varázsvásárral bővül a programkínálat. Ez utóbbinak része a herceg- és hercegnőképző, amely töretlenül a közönség kedvence.

A Varázsliget programjai minden korosztály számára kellemes kikapcsolódási lehetőségeket kínálnak. Az előadások, kézműves-foglalkozások, filmvetítések időpontjairól a Szent Istvan-nap rendezvénysorozat honlapján és mobilapplikációján lehet tájékozódni.

Borítókép: Még sosem voltak ennyien kíváncsiak a Varázsligetre, mint idén (Forrás: Szent István-nap)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.