A baloldalt nem a járvány, csak a politikai támadás érdekli

Ha lezárják a határt, az a baj, ha megnyitják a határt, az a baj – írta közleményében a Fidesz.

Forrás: MTI-OS2020. 07. 08. 21:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldalt nem a járvány, csak a politikai támadás érdekli – írja a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség abban a közleményben, melyet a Gyurcsány-párti Arató Gergely nyilatkozatára reagálva adott ki a kormánypárt.

Ha lezárják a határt, az a baj, ha megnyitják a határt, az a baj. Ha a baloldalt valóban érdekelte volna a koronavírus-járvány és a magyar emberek védelme, akkor támogatták volna az eddigi védekezéshez szükséges intézkedéseket, de ehelyett, csak a politikai támadással, kamuvideókkal és álhírek gyártásával vannak elfoglalva. A sikeres védekezésnek köszönhetően a magyarországi járványügyi adatok kedvezőek, emellett a kormány, az operatív törzs, valamint a járványügyi hatóságok folyamatosan értékelik a járványügyi helyzetet, és ha kell, megteszik a szükséges intézkedéseket – olvasható a Fidesz közleményében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.