A francia szocialisták korábbi vezetője sem a vírus miatt aggódik

Ahogy az elmúlt tíz évben, úgy most is számunkra Magyarország az első. Éppen ezért semmilyen poltikai nyomásgyakorlásnak nem fogunk eleget tenni! – írta Kovács Zoltán Facebook bejegyzésében.

Magyar Nemzet Online
Forrás: Facebook2020. 03. 25. 20:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy az elmúlt tíz évben, úgy most is számunkra Magyarország az első. Éppen ezért semmilyen poltikai nyomásgyakorlásnak nem fogunk eleget tenni!

Az Országgyűlés elé terjesztett, a különleges jogrendről szóló törvényjavaslat célja, hogy a képviselők olyan további intézkedésekkel támogassák a kormány munkáját, amelyek a magyar lakosság védelmének fokozását és a koronavírus terjedési ütemének lassítását biztosítják.

Az EBESZ médiaszabadságért felelős képviselője – egyben a francia Szocialista Párt korábbi vezetője – egy olyan előterjesztés miatt aggódik, amely alapján a veszélyhelyzet fennállása alatt az is valótlan hírnek minősülne, mely alkalmas a koronavírus elleni védelmi intézkedések eredményességének akadályozására vagy meghiúsítására. Veszélyhelyzet idején az állampolgárokban zavart, riadalmat keltő és nagy nyilvánosság előtt elhangzó állításoknak gátat kell szabni.

Harlem Désir képviselő úr politikai nyomásgyakorlásával olyan felelőtlenségről tesz tanúbizonyságot, amely leginkább a magyar ellenzéki képviselők hétfői viselkedésére emlékeztet.

Járványügyi veszélyhelyzet van, itt emberi életek forognak kockán. Ez most nem a politikai viták ideje! – írta Facebook oldalán Kovács Zoltán a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.