A Márki-Zay-Kész duó az új Hacsek és Sajó

Újabb méretes ellenzéki baklövés.

2019. 05. 17. 9:18
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szórakoztatóiparban számos nagy páros nevettetett már meg minket, elég ha csak Stan és Panra, Zoro és Hurura, Pityesz és Savanyára vagy éppen Hacsek és Sajóra gondolunk.

De az a legvérmesebb álmainkban sem jelent meg előttünk, hogy pont egy politikus duó lesz az, aki majd átveszi a humorforrás szerepét a nagy elődöktől.

Márki-Zay Péter és Kész Zoltán kettősének azonban ezt sikerült elérnie.

Hiszen a Trump-Orbán csúcstalálkozót beárnyékolni hivatott (nem röhögni!) amerikai látogatásukról készült közös képeik számos internetes „népművészt” sarkalltak arra, hogy szórakoztató mémeket gyártsanak belőlük.

Legalább ennyi haszna lett a kiutazásuknak, mert egyéb nem nagyon.

De hogy még az az interneten terjedő infó is beigazolódni látszik, hogy a vicces képeken zavartan mosolygó, két ágrólszakadt huszadvonalbeli ellenzéki politikus még csak nem is hivatalos megbeszélésen, hanem mindössze baráti szervezésben járt valahol az amerikai Külügyminisztérium épületében... Nos, az bizony – mémek ide, mémek oda – a két vicces férfiú tragédiája mellett a magyar politikai humor csúcsát is jelenti.

Bangóné ide, Kunhalmi oda, ez a két bohóc figura nélkül nem csak szegényebb, szomorúbb is lenne az egyébként oly színes balliberális politikai paletta.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.