Aki még nem oltatta be magát, tegye meg!

A delta vírusmutáns több európai országban és már hazánkban is terjed, ezért kérik, hogy aki még nem oltatta be magát, tegye meg.

Magyar Nemzet
Forrás: koronavirus.gov.hu2021. 08. 05. 10:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hetvenkét új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 809 803 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Nincs újabb elhunyt, így az elhunytak száma változatlanul 30 032 fő.

A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 750 955 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 28 816 főre csökkent.

79 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 11-en vannak lélegeztetőgépen – jelent meg ma reggel a Koronavírus.gov.hu kormányzati tájékoztató oldalon.

Mint írják:

a delta vírusmutáns több európai országban és már hazánkban is terjed, ezért kérik, hogy aki még nem oltatta be magát, tegye meg.

A még be nem oltott időseket különösen kérik, hogy vegyék fel az oltást!

Európában elsőként Magyarország teszi lehetővé a koronavírus elleni harmadik védőoltás felvételét, amelyre az Eeszt.gov.hu honlapon már lehet időpontot foglalni.

Eddig 35 ezren foglaltak időpontot harmadik oltásra és 14 ezren már fel is vették azt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.