Amikor a Jobbik még őszinte lehetett Gyurcsánnyal

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Jobbik alelnökének, Szilágyi Györgynek egy korábbi parlamenti felszólalását idézte fel.

Magyar Nemzet
2021. 01. 20. 13:19
Szilgyi Gyrgy; Ander Balzs
Budapest, 2015. december 1. Szilgyi Gyrgy jobbikos kpvisel a sportrendezvnyek biztonsgrl szl trvnyjavaslat ltalnos vitjban az Orszggyls plenris lsn 2015. december 1-jn. Mgtte frakcitrsa, Ander Balzs. MTI Fot: Kovcs Attila Fotó: Kovács Attila Forrás: MTI/Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Egyszer volt... Amikor a Jobbik még őszinte lehetett Gyurcsány Ferenccel. Ha már a DK-nak kívülről nem sikerült betiltania a Jobbikot, inkább belülről oszlatja fel. 2015. szeptember 4.” Ezzel a kommentárral tette közzé Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Jobbik alelnökének, Szilágyi Györgynek egy korábbi felszólalását, amelyben Gyurcsány Ferenc, DK-elnök szavaira reagált a parlamentben, 2015-ben.

Szilágyi akkoriban még arról beszélt az Országgyűlésben, hogy felháborította Gyurcsány parlamenti felszólalása, és felidézte Morvai Krisztina szavait, aki „hibbant Nérónak” nevezte a DK elnökét.

A Jobbik jelenlegi alelnöke 2015-ben kijelentette: ne beszéljen morális kérdésekről az a Gyurcsány Ferenc, aki ötven évvel az 1956-os forradalom után az „utcán lövetett” magyar emberekre, és aki a haverjainak, a családjának átjátszotta az országot, mert gyarmatként tekintett rá.

[embed]http://www.facebook.com/149061108240/videos/407570350311786[/embed]

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.