Az LMP társelnöke

2021. 01. 17.: A vakcinák engedélyezése nem tűrhet semmiféle politikai befolyást. – 2021. 03. 06.: Szent meggyőződésem, hogy minden vakcina jobb, mint a betegség.

Magyar Nemzet
2021. 03. 10. 7:33
SCHMUCK Erzsbet; KANSZ-NAGY Mt
Budapest, 2019. november 23. Kanász-Nagy Máté, az LMP országos elnökségének titkára beszél a párt kongresszusa után tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Loft Events Rendezvényteremben 2019. november 23-án. Mögötte Schmuck Erzsébet, az LMP parlamenti frakcióvezetõ-helyettese, akit a kongresszuson nagy többséggel társelnökké választottak. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2021. 01. 17.

„Az LMP felszólítja Orbán Viktort, hogy hagyja dolgozni a magyar hatóságokat, hagyja dolgozni a gyógyszerészeti hatóságot. A miniszterelnök komoly nyomást helyezett a hatóságokra. [...] Az LMP szerint nagyon-nagyon nincsen rendben ez a fajta sürgetés, amellyel Orbán Viktor rombolja a közbizalmat. A vakcinák engedélyezése nem tűrhet semmiféle politikai befolyást.”

2021. 03. 06.

„Az újpesti szakrendelő felkészült a tömeges oltásra. [...] Heteken keresztül terveztük, szerveztük az oltást. [...] Kérjük a vakcinákat, a többit megoldjuk mi magunk! [...] Szent meggyőződésem, hogy minden vakcina jobb, mint a betegség. [...] Várjuk a vakcinát! Oltani akarunk! Kérlek, István, sürgesd meg a kormánynál a folyamatot, járj közbe az újpestiek érdekében! Mindenki oltassa be magát!”

3. rész: Ujhelyi István és Tóth Bertalan, MSZP-s vezetők

2. rész: Jávor Benedek, a főváros brüsszeli lobbistája

1. rész: Fekete-Győr András, a Momentum elnöke

Borítókép: Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke, Fotó: MTI/Mónus Márton

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.