Azbej Tristan válaszolt Dobrev újabb keresztényellenes kirohanására

– Tegnap a közösségi médián keresztül azzal szembesülhettünk, hogy Gyurcsányné még a betegágyból is egyházellenes kirohanásokat intéz és fenyegetőzik – minderről Azbej Tristan államtitkár beszélt a közösségi oldalára feltöltött videójában. A politikus először mihamarabbi és teljes gyógyulást kívánt Gyurcsányné Dobrev Klára képviselő asszonynak, hozzátéve: – Remélem, hogy meggyógyul, és nem intéz többé keresztényellenes kirohanásokat, nem támadja többé azokat az egyházakat, amelyek kiveszik a részüket a koronavírus-járvány elleni küzdelemben – írta meg a PestiSrácok.hu portál.

Forrás: pestisracok.hu, facebook2021. 03. 26. 11:15
DOBREV Klra
Budapest, 2020. februr 21. Dobrev Klra, a Demokratikus Koalci (DK) eurpai parlamenti (EP-) kpviselje nyitbeszdet mond az eurpai minimlbrrl szakszervezeti vezetk rszvtelvel rendezett konferencin a budapesti Eurpa Pontban 2020. februr 21-n. Az ellenzki politikus az eurpai minimlbr bevezetse mellett rvelt a frumon. MTI/Mohai Balzs Fotó: Mohai Balázs Forrás: MTI/Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kemény hangvételű üzenetben kérte számon Azbej Tristan, az Üldözött Keresztények Megsegítéséért Felelős Államtitkárság vezetője Dobrev Klárától, hogy miért támadja pont most azokat az egyházakat, amelyek számtalan kórházat, betegellátó központot, idősotthont, szeretetszolgálatot, szociális intézményt tartanak fent az országban.

– Ön miért támadja pont most azokat a keresztény egyházakat, amelyek kiveszik a részüket az életek megmentéséért való küzdelemben? A választ sejtjük: azért, mert az oltásellenes Gyurcsány-koalíció megpróbálja minden fronton megnehezíteni a járvány elleni védekezést. Azért, mert önök jobban gyűlölik a kereszténységet és az egyházakat, mint amennyire érdekelné önöket a magyar emberek élete. Azért, mert a mostani ellenzéknek az az elve, hogy minél rosszabb a magyar embereknek, annál jobb önöknek! – fejtette ki Azbej Tristan a videoüzenetében, hozzátéve: azt kívánja, hogy Dobrev Klára ne csak a betegségből, hanem a gyűlölködő egyházellenességből is gyógyuljon ki.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

(A borítóképen Gyurcsányné Dobrev Klára, a DK EP-képviselõje nyitóbeszédet mond az európai minimálbérről rendezett konferencián, a budapesti Európa Pontban 2020. február 21-én.)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.