Békés Bence: Izzadságszagú Karácsony Gergely felháborodása

A rasszista bűncselekmény miatt elítélt jobbikost védett tavaly Karácsony Gergely, aki most bojkottot hirdetett a Hír TV ellen. Ennek kapcsán Békés Bence publicista levelet írt a főpolgármesternek.

Forrás: HÍR TV2020. 02. 12. 12:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rasszista bűncselekmény miatt elítélt jobbikos politikust védett tavaly egy nyilvános rendezvényen Karácsony Gergely, aki most bojkottot hirdetett a Hír TV ellen. A Hír TV vendége volt Békés Bence publicista, aki levelet írt a főpolgármesternek.

- Abban biztos vagyok, hogy nem egy őszinte felháborodás volt a részéről. Egyébként meg lehet nézni, én többször is visszanéztem, hogy mit is kifogásolt ő ebben a beszámolóban. Teljesen korrekt volt a beszámoló, tehát ez egy izzadságszagú, előrángatott történet. Engem meglepett, bár megszokhattuk a főpolgármester úrtól, hogy nagy kilengésekre képes: egyik oldalon emberjogi, kisebbségvédelmi, esélyegyenlőségi szimbolikus kiállásokra, másik oldalon pedig ő volt már 2011 júliusában – amikor még javában járkáltak a bakancsosok, a Jobbik és a Magyar Gárda és a többi szervezet a cigány telepeken –, aki először technikai koalíciót javasolt a Jobbikkal – mondta Békés Bence, a Magyar Nemzet publicistája.

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.