Brüsszel a bevándorlással együtt a terrort is pénzeli

Higvéghi Balázs közölte, biztosak benne, hogy a bevándorláspárti erők támadják majd őket, nekik azonban Magyarország, a magyar emberek véleménye az első.

Magyar Nemzet
2019. 05. 06. 8:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Meg kell állítani a bevándorlást és meg kell állítani a bevándorláspárti erőket! – jelentette ki Hidvéghi Balázs (képünkön). A Fidesz kommunikációs igazgatója hozzátette: erről szól a Magyarországon nemrég elfogott terrorista, Hasszán F. ügyét bemutató új kampányfilmjük is, amelyet az interneten és a televízióban fognak terjeszteni.

Fotó: MTI/Soós Lajos

A Fidesz azt szeretné, ha minél több emberhez eljutna az üzenet, hogy Brüsszel mostani bevándorláspárti politikáját meg kell állítani, mert az illegális migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár – mondta szombaton Hidvéghi Balázs. Kijelentette: elég abból, hogy Brüsszel a migráción keresztül a terrorizmust is pénzeli, a Fidesz ezért kampányvideót tesz közzé, amelyben erre hívják fel a figyelmet. A rövidfilmben a Magyarországon nemrég elfogott Hasszán F. ügyét mutatják be.

– Hasszán F. a gyanú szerint nem más, mint egy szír terroristavezér, vagyis Brüsszel bevándorláspárti politikájának eredményeként simán beengedték Európába az Iszlám Állam egyik vezérét, aki a gyanú szerint húsz embert végzett ki, és öngyilkos merényleteket szervezett. Hasszán F.-t nemcsak beengedték, hanem menekültként ismerték el, és pénzzel feltöltött migránskártyával is segítették őt, azaz Brüsszel havonta utalt pénzt a migránskártyán egy terroristának – fejtette ki Hidvéghi Balázs.

A kommunikációs igazgató azt mondta: biztos abban, velük együtt sokan gondolják úgy, hogy ebből elég. „Meg kell állítani a bevándorlást és meg kell állítani a bevándorláspárti erőket!” – jelentette ki, hangsúlyozva: erről szól az új kampányfilmjük is, amelyet az interneten és a televízióban fognak terjeszteni.

Kérdésre Hidvéghi Balázs elmondta: hosszú ideje világosan, egyértel­műen bírálják a bevándorláspárti politikát, mert látják, milyen következményekkel jár. Közölte, biztosak benne, hogy a bevándorláspárti erők támadják majd őket, nekik azonban Magyarország, a magyar emberek véleménye az első.

Manfred Weber, az EPP csúcsjelöltjének nyilatkozatáról, miszerint ha Orbán Viktor még inkább eltávolodik a néppártól, nem lesz visszaút neki és a Fidesznek, azt mondta: három hét múlva döntenek az emberek arról, hogyan nézzen ki a jövőben az Európai Parlament, és ezt a döntést meg kell várni. – Mi azt szeretnénk elérni, hogy az Európai Néppárt ne váljon bevándorláspárti erők foglyává, és ne kizárólag a baloldallal és a bevándorláspárti erőkkel akarjon együttműködni –

jelentette ki Hidvéghi Balázs.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.