A Budapest Honvéd FC levélben fordult a kispesti polgármesterhez az épülő Bozsik Stadion ügyében

Gajda Péter, Kispest MSZP-s polgármesterének válasza szerint sem a főváros új vezetésének, sem neki nincs olyan szándéka, hogy a már épülő stadion beruházás ellen bármi módon fellépjenek.

Magyar Nemzet Online
2019. 10. 24. 20:44
null
Budapest, 2018. augusztus 5. A Bozsik Stadion a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Paksi FC mérkõzés után 2018. augusztus 5-én. A stadionban, annak lebontása elõtt ez volt a kispesti csapat utolsó tétmérkõzése. Budapest Honvéd-Paks 1-0. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A budapesti sportberuházások esetleges jövőjéről rengeteg információ, nyilatkozat jelent meg az utóbbi napokban. Ennek kapcsán a Budapest Honvéd FC-hez is számos szurkolói levél és telefonhívás érkezett, amelyekben a kispesti drukkerek azt kérdezték, hogy mi lesz az épülő Bozsik Stadionnal. Az érdeklődésre való tekintettel a kispesti klub cégvezetője, Gács Pál a mai napon levelet írt Gajda Péter kerületi polgármesternek, amelyben tolmácsolta a szurkolók kérdését, hogy a különböző sajtóorgánumokban megjelent, a jelenleg folyamatban lévő sportberuházásokkal kapcsolatos hírek mennyiben érinthetik a kispesti stadion befejezését?

A cégvezető egyben reményét fejezte ki, hogy a 110 éves Budapest Honvéd, Puskás Ferenc egykori klubja múltjához méltó stadionban kezdheti el a következő bajnoki idényt.

Alább a kispesti polgármester válasza olvasható:

„Szeretném megnyugtatni a Honvéd vezetését és a Kispest szurkolókat, hogy továbbra is támogatom, mindig is támogattam és támogatni is fogom, hogy csapatunk végre méltó otthonra leljen és hamarosan az új stadionban köszönthessük játékosainkat. Biztosíthatom Önöket, hogy nincs tehát sem a főváros új vezetésének, sem nekem olyan szándékunk, hogy a már épülő stadion beruházás ellen bármi módon fellépjünk. Magam egykori Honvéd ifistaként és a kerület vezetőjeként is örömmel vettem részt az alapkő letételénél és biztos vagyok benne, hogy a csapat vezetésével, tulajdonosaival és szurkolóival együtt ünnepelhetjük majd jövőre az új Bozsik stadion átadóját.” – áll Gajda Péter válaszában.

Ezek szerint a kispesti szocialista polgármester nem támogatja a stadion beruházás leállítását vagy csak a választásokig volt ellenzéki stadionstop?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.