Feljelentette a NAV a Feldmár Intézetet

A 2006-ban alapított intézet névadója a Kanadában élő sztárpszichológus, Feldmár András.

Magyar Nemzet
2020. 06. 13. 15:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás megalapozott gyanúja miatt feljelentést tett a Feldmár Intézet ellen a Budapesti IX. kerületi Ügyészségnél a NAV Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága.

A 2006-ban alapított intézet névadója, a Kanadában élő sztárpszichológus, Feldmár András és legközelebbi munkatársa, az egykori SZDSZ-es országgyűlési képviselő, Büky Dorottya akkor került a médiafigyelem középpontjába, amikor 2013 novemberében egyik munkatársuk, egyben páciensük, Török Szabolcs meztelenül kiugrott az egyik budapesti luxusszálló ötödik emeletéről. Az öngyilkosság idején ők ketten vendégeskedtek a születésnapját ünneplő fiatalember apartmanjában.

A Magyar Idők 2016. február 6-án Halálos utazás – A Feldmár Intézet titkai címmel arról írt, hogy az intézetben illegális pszichoterápiát végeztek, valamint a botrány kirobbanása után a vezetőség megpróbálta eltüntetni a nyomokat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.