Fidelitas: Melyik ifjú gyurcsányista szervezet a leghűségesebb?

Szavazás indult a közösségi térben, ahol bárki voksolhat arról, hogy szerinte ki tud mélyebbre süllyedni.

Forrás: Fidelita/Facebook2020. 07. 16. 12:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hivatalos közösségi oldalán indított szavazást a Fidelitas. A kormánypárti ifjúsági szervezet azzal kapcsolatban várja a voksokat, hogy vajon melyik ifjú gyurcsányista csapat teljesít jobban, ha Gyurcsány Ferenc kiszolgálásáról van szó?

A Fidelitas közleményében felidézi, hogy Gyurcsány Ferenc és a DK úgy nyeli el a baloldali kispártokat, mint a kisgömböc a falu népét a népmesében. Csak épp ebből a gömböcből nem lesz, aki kihasítsa az elvtelen és önmagát feladó kispártokat – írják.

Jakab Péter és a Jobbik Gyurcsány-gazda bal zsebéből, a Momentum nevű brüsszeli ügynökcsapat pedig Gyurcsány Ferencné Dobrev Klára bugykosából muzsikál és verseng a bukott baloldal régi – új vezetőjének kegyeiért.

Az első helyért éles a verseny és azon áll, hogy ki tud mélyebbre süllyedni – olvasható a Fidelitas közleményében.

A szavazás a Fidelitas Facebook-oldalán érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.