Fidesz: A baloldalt ma is az a Gyurcsány vezeti, aki tönkretette az országot

Magyarország erősödik, amióta hátat fordított a baloldal rossz gazdaságpolitikájának – reagált a Fidesz pénteken arra, hogy a GDP 4,9 százalékkal emelkedett tavaly.

Forrás: MTI2020. 02. 14. 13:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország erősödik, amióta hátat fordított a baloldal rossz gazdaságpolitikájának – reagált a Fidesz pénteken arra, hogy a GDP 4,9 százalékkal emelkedett tavaly. A kormánypárt ugyanakkor emlékeztet: a baloldalt ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki tönkretette az országot.

„Fontos figyelmeztetés, hogy a baloldalt ma is az a Gyurcsány vezeti, aki tönkretette az országot, a magyar gazdaságot, duplájára növelte a munkanélküliséget és rablóprivatizációt folytatott” – olvasható közleményükben, amelyet az MTI-hez is eljuttattak.

Hangsúlyozták: a Fidesz kormányzása óta Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre, uniós átlag fölött nő a magyar gazdaság, a magyar gazdasági növekedés – a lassuló európai gazdaság közepette is – elérte az 5 százalékot, emellett harmadára csökkent a munkanélküliség, dinamikusan nőnek a bérek, csökken az államadósság és másfélszeresére nőtt a nemzeti vagyon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.