Fidesz: A Jobbik már a bevándorláspártiakat szolgálja

A Fidesz szerint a Jobbik ma már a bevándorláspárti Soros-hálózatot és Brüsszelt szolgálja, és ugyanazokat a hazugságokat „fújja”, mint ők.

Forrás: MTI2019. 05. 13. 19:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-ve, hogy Mirkóczki Ádám jobbikos országgyűlési képviselő azt mondta, miközben a kormánypártok fő kampánytémája az, „állítsuk meg Brüsszelt, állítsuk meg Sorost, állítsuk meg a bevándorlást”, a hivatalos adatok szerint is legalább 86 ezer „betelepített migránsmunkás” vagy az országban.

A Fidesz reagálásában azt írta, a Jobbik szándékosan összemossa a Magyarországon legálisan tartózkodó és ideiglenesen munkát vállaló vendégmunkásokat az Európát elárasztó afrikai és közel-keleti illegális bevándorlókkal.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.