Fidesz: Gyurcsányék folyamatosan a magyarok érdekei ellen kampányolnak

Böröcz László szerint felháborító, hogy a DK emberei az EP-ben a migránsoknak mindent megszavaznak, de a magyarok pénzét elvennék.

Forrás: MTI2019. 05. 22. 16:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felháborító, hogy „Gyurcsányék a migránsoknak mindent megszavaznak, de a magyarok pénzét elvennék” – közölte Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Budapesten, újságírók előtt.

Azt mondta, a DK az elmúlt időszakban azért akciózott Brüsszelben, hogy büntessék meg Magyarországot. Az Európai Parlamentben (EP) is megszavazták a bevándorlásellenes tagállamok, így Magyarország pénzügyi büntetését is – tette hozzá.

„Gyurcsányné szintén folyamatosan azzal kampányol, hogy Brüsszel vegye el Magyarországtól a minket megillető pénzeket, és vegye el a döntési jogunkat attól, hogy mire költsük a nekünk járó pénzeket” – fogalmazott Böröcz László.

Miközben Gyurcsányék már megint a magyarok érdekei ellen kampányolnak – mondta -, addig az EP-ben minden egyes olyan javaslatot megszavaztak, amellyel több pénz jut a migránsok és a bevándorlás támogatására.

„Most vasárnap meg kell állítanunk a bevándorláspárti erőket, vasárnap mindenkinek el kell menni szavazni” – zárta nyilatkozatát a fideszes képviselő.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.