Fidesz: Meg kell vizsgálni, mennyibe kerül Janiczak Dávid „privát szórakozása” az ózdiaknak

A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a „privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Forrás: MTI2020. 01. 14. 14:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fideszes politikus felháborítónak nevezte, hogy Janiczak Dávid privát fürdőzésre és randevúzásra használja a város uszodáját.

Azért, hogy a polgármester a barátnőjével kettesben fürödjön és a jakuzziban áztassa magát, kiürítették az egész fürdőt és elküldték a többi vendéget – mondta Zsigmond Barna Pál.

Ráadásul azzal is védekezett a polgármester, hogy azért csinálta ezt, hogy ne kelljen a többi ott lévő emberrel, ózdi lakossal beszélgetnie – tette hozzá a kormánypárti képviselő, aki azt kérdezte: „polgármester úrnak talán megalázó a nép közé vegyülni”?

Arra is választ vár, hogy Janiczak Dávid mennyi városi szolgáltatást használ még privát célokra. Úgy hallani ugyanis – jegyezte meg Zsigmond Barna Pál -, hogy „nemcsak fürdőzget, hanem ingyen bowlingozgat is a Jobbik vezetésével az önkormányzati bowlingpályán”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.