Gréczy Zsoltra kezd ráégni egy nagyon csúnya ügy

Megjelentek újabb fotók, ezek vitán felül 18+ kategóriások.

2019. 12. 19. 16:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Nemzet korábban megírta, kezd ráégni a győri zsarolási ügy a Demokratikus Koalícióra, miután közvetett bizonyítékok sora mutat arra, hogy Gyurcsány ügyvédjéhez vezetnek a szálak. Abban az ügyben, mint emlékezetes talán éppen a DK verte a leghangosabban a tamtamot.

Időközben feltűnt az Angyal Ügyvédje is, majd egyre különösebb dolgokat olvashattunk Gréczy Zsoltról, sőt, fényképek is megjelentek. Előbb a Dolly Roll egykori dobosa, Zsoldos Dedy írt háborgó hangú nyílt levelet Gréczynek, mondván, a politikus folyamatosan zaklatta Zsoldos fiatal párját.

Ezután a Mi Hazánk szakértője egy videóban állította azt, hogy Gréczy őt is zaklatta, ehhez bizonyítékot is mutatott, a DK volt szóvivője azonban tagadott.

Majd a Vadhajtásokon jelent meg egy fiatal hölgy által írt levél. Eszerint Gréczy Zsolt folyamatosan zaklatta a nőt üzeneteivel. A portál fényképeket is mellékelt hozzá, amelyeken egy Gréczy Zsoltra igencsak hasonlító férfi látható, helyenként hiányos öltözetben.

Ma ugyanott megjelentek újabb fotók, ezek viszont már vitán felül 18+ kategóriások.

Különös képet fest Gréczyről, hogy több, egymástól független botrányban is ő tűnik a nem túl dicső főszereplőnek. Annak fényében pedig végképp igaz ez, hogy a DK mennyire igyekezett – sikerrel – tematizálni Borkai Zsolt ügyét.

Frissítés:

A politikus elismerte, hogy ő készítette a képeket, de azt mondja, a történet nem igaz, és a nő sem valódi személy. Hangsúlyozta, Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció kiáll mellette. Gréczy önmagát tartja áldozatnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.