Hat dílert elfogtak Budapesten és Pest megyében

Forrás: MTI2019. 12. 01. 16:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csaknem 28 millió forint értékű kábítószert foglaltak le a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói a fővárosban és Pest megyében; hat embert elfogtak, a hetedik terjesztőt még keresik.

A police.hu-ra vasárnap feltett közlemény szerint november 27-én Budapesten egy gépkocsi átvizsgálásakor a rendőrök egy táskában több mint 11 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak, ezért előállították az autó sofőrjét. A gödi férfit kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd Budapesten és Pest megyében is házkutatást tartottak.

A házkutatások során előállítottak és kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki három budapesti, továbbá egy érdi és egy gödi férfit. Az öt terjesztő lakásán és autójában összesen több mint 21 kilogramm kábítószergyanús anyagot, ötmillió forintot, valamint a kábítószer porciózásához szükséges eszközöket találtak. A lefoglalt kábítószer piaci értéke csaknem 28 millió forint.

A nyomozók 12 autót, egy teherautót, egy motorkerékpárt, egy motorcsónakot és három kerékpárt is lefoglaltak.

A hat terjesztőt a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat. Kettejük letartóztatását az illetékes bíróság elrendelte.

A társaság hetedik tagja ellen elfogatóparancsot adtak ki, őt a nyomozók még keresik.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.