Hazaengedik a késelő buszsofőrt

A hazafelé tartó, szolgálaton kívüli buszsofőr Zugló egyik fontos közlekedési csomópontján szúrt meg egy 23 éves utast péntek éjjel.

Magyar Nemzet
Forrás: RTL Híradó2021. 02. 28. 20:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A gyanúsított rendezett körülmények között él, és három kiskorú gyermekről gondoskodik, valamint ő maga hívta a rendőröket a késelés után, ezért nem kell attól tartani, hogy megpróbálná magát az eljárás alól kivonni.

Így a sofőr letartóztatását sem indítványozták, aki várhatóan még ma hazamehet a családjához

– mondta az RTL Híradónak Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Mint ismert, péntek éjjel a budapesti Hungária körút és a Thököly út sarkán

egy hazafelé tartó, szolgálaton kívüli buszsofőr megszúrta az egyik utast. Az összetűzés során a 23 éves férfi életveszélyesen megsérült.

A buszsofőr azt vallotta, hogy maszkviselésre szólította fel az utastársait, azok azonban visszaszóltak neki, hergelni kezdték, ezért ő leszállás után a megállóban használta a kését. A rendőrök még a helyszínen őrizetbe vették. Naszályi Gábor, a szakszervezet vezetője szerint életszerű, hogy provokálhatták a kollégáját, aki évtizedek óta van a szakmában, s eddig minden évben megfelelt az orvosi és pszichológiai alkalmassági vizsgálatokon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.