Hollik: Gyurcsányék megint a brüsszeliták utasításait hajtják végre

A saját sorsunkról, gyermekeink jövőjéről nem dönthet más, csak mi magunk. Ezért fontos, hogy részt vegyünk a nemzeti konzultációban – hangsúlyozta videóüzenetében Hollik István, aki szerint a baloldal most is Brüsszelt kiszolgálva támadja a kezdeményezést.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 07. 17. 11:30
null
Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója Forrás: FACEBOOK (KÉPERNYŐKÉP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nincs olyan nemzeti konzultáció, amit a baloldal ne támadna meg” – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója videóüzenetében, amit saját közösségi oldalán tett közzé. Hollik István úgy fogalmazott:

egyértelmű, hogy a migráció és a gyermekvédelem ügyében Magyarország ellen indított támadásokat Brüsszelből irányítják, vagyis Gyurcsány Ferenc és politikai közössége most is csak brüsszeli érdekeket szolgál ki.

Hozzátette: egyesek még attól sem riadnak vissza, hogy a kérdőív felgyújtásával pózoljanak a Facebookon.

https://www.facebook.com/watch/?v=405551217515485

Hollik István szerint a migráció ügyében már kiderült, milyen az, amikor a magyarok ellenállnak valaminek, és a hazai baloldal – hiába a brüsszeli támogatás – a magyarok többségével kerülnek szembe.

Ezért is fontos, hogy a bennünket érintő legfontosabb kérdésekben állást foglaljunk a nemzeti konzultációban – mutatott rá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.