Karácsony méretes öngólja

Dübörög a Niedermüller-botrány.

2020. 01. 30. 11:42
null
A zuglói polgármester a szocialista Horváth Csaba (balra) és a DK-s Niedermüller Péter társaságában Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely is megszólalt a VII. kerületi DK-s polgármester minősíthetetlen kijelentése miatt.

A Magyar Nemzet kérdésére, miszerint elhatárolódik-e a DK alelnökének kijelentésétől, a főpolgármester azt mondta: „én egy fehér, keresztény, heteroszexuális férfi vagyok, és nem érzem magam megbántva a polgármester úr mondatai által, bár azok félreértelmezhetők”.

Hozzátette, azoknak üzenve, akik mélységesen felháborodtak Niedermüller vérlázító szavain, hogy „örülök annak, hogy a Fidesz úgy érzi, hogy a demokratikus jogaival élni kell, és tüntetni fog ez ellen. Javaslom, hogy tüntessenek a naplemente ellen is, az is zavaró tényező. (...)„

Mondta ezt az a Karácsony, aki annak az ellenzéki összefogásnak köszönheti a főpolgármesteri székét, amely az elmúlt évek során, ha csak egy nagyobbat tüsszentett valamelyik kormánypárti képviselő, máris összefutott tüntetni, mint tej a platnin.

Ez a pökhendi, lekezelő vélemény pont az ő szájából meglehetősen hiteltelen, azaz méretes öngól.

Valljuk be, igazán az lett volna a meglepő, ha hiteles és komolyan vehető véleményt mondott volna.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.