Koronavírus – Fidesz–KDNP: A baloldalra nem lehet számítani

Álhíreket, álvideókat gyártanak, de érdemi segítségre senki nem számíthat tőlük.

Forrás: MTI2020. 09. 19. 16:43
NACSA Lõrinc; Hollik István
Nacsak Lőrinc (KDNP) szerint a baloldal politikusai a kormány ellen küzdenek, nem a járvány ellen MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Miközben a kormány a koronavírus-járvánnyal összefüggésben folyamatosan olyan újabb és újabb gazdasági intézkedéseket hoz, mint amilyen a hitelmoratórium és annak meghosszabbítása, addig a baloldalra nem lehet számítani – mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a kormánypártok nevében szombaton az MTI-nek nyilatkozva.

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott, hogy a baloldal álhíreket, álvideókat gyárt, de érdemi segítségre senki nem számíthat tőle.

Közölte: az ország leggazdagabb önkormányzata, Budapest egy fillérrel sem támogatja a bajba jutott fővárosi vállalkozásokat, pedig Karácsony Gergely hivatala több mint százmilliárd forintot tart a bankokban.

– Európai nagyvárosok – Róma, Bécs vagy London – sorra jelentik be a helyi vállalkozások megsegítését, ezzel szemben Karácsony Gergelyre nem számíthatnak a budapesti emberek és cégek – tette hozzá Nacsa Lőrinc.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.