Megbüntették Ferencváros polgármesterét

Baranyi Krisztina, Ferencváros újdonsült független polgármestere kedd este a Facebookon posztolta ki, hogy a kerületi parkolócég ellenőre megbírságolta, miközben a polgármesteri hivatal előtt parkolt.

Magyar Nemzet
2019. 12. 05. 8:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baranyi Krisztina, Ferencváros újdonsült független polgármestere kedd este a Facebookon posztolta ki, hogy a kerületi parkolócég ellenőre megbírságolta, miközben a polgármesteri hivatal előtt parkolt. Az írásában a városvezető azt is kiemelte, hogy az autó­jával egyébként napi 12 órában szokott a hivatal előtt állni, amíg dolgozik. A parkolást választási kampánya központi témájává emelő helyi politikus a bírság kapcsán hangsúlyozta: az egyik első döntésük volt, hogy január elsejétől saját kézbe veszik a parkolást, amely szerinte az elmúlt kilenc évben milliárdokat vett ki a kerületben élők zsebéből.

Arról nem írt, hogy kint volt-e a parkolási jogosultságát bizonyító kártya a szélvédő mögött vagy nem, mert akkor hamar kiderült volna, hogy ő vagy a parkolóőr tévedett-e. Baranyi Krisztina az állítólagos bírságot tartalmazó, jellegzetes mikuláscsomag tartalmát sem mutatta meg.

A klímáért is folyamatosan aggódó polgármester autója tegnap is ott állt a parkolóban. Arról, hogy újabb bírságot kapott volna, nem érkezett hír.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.