Megszólalt a gépkezelő, akit Jakab Péter azzal vádol, hogy el akarta ütni

A jármű vezetője elmondta, hogy Jakab Péternek egyszerűen csak félre kellett volna állnia, amíg a gép kitolat az utcából.

Magyar Nemzet
Forrás: Vasárnap.hu2021. 07. 14. 10:09
null
A gépkezelő szerint Jakab Péternek inteligensebben kellett volna reagálnia Forrás: FACEBOOK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Eszem ágában sem volt elütni Jakab Pétert. Ha el akartam volna gázolni, akkor nem egy kilométer per órás sebességgel és hangjelzéssel tolatok hátrafelé, hanem nagyobb sebességre kapcsolok – válaszolta az a gépkezelő a Vasárnap.hu kérdésére, akiről Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje azt állította, hogy el akarta gázolni.

A jármű vezetője elmondta, hogy Jakab Péternek, mint országgyűlési képviselőnek és miniszterelnök-jelöltnek intelligensebb módon kellett volna reagálnia a helyzetre.

– Megnéztem többször a videót és lehet, hogy az én reakcióimnak nem lehet túl jó minősítést adni, de én nem vagyok országgyűlési képviselő – mondta a férfi, majd hozzátette:

– Aki parlamenti képviselő és szeretné megválasztatni magát miniszterelnöknek, ilyen utcai harcos módon nem szájkaratézhat. Elvárható lett volna, hogy intelligens módon reagáljon a tolatásra, félreálljon és utána minden menjen tovább.

 

Kérdésre válaszolva a férfi azt is elmondta, hogy a Jakab Péter nem kért engedélyt arra, hogy az ő arcát megjelenítse a médiában. A gépkezelő szerint a politikus provokatív módon jelent meg és feltartotta a munkájában, amivel akadályozott a munkavégzésben további tíz-húsz embert is.

Arra vonatkozóan, hogy a videón elhangzott, hogy Jakab Péter feljelentést akar tenni, a férfi úgy fogalmazott: nem méri magát egy ilyen volumenű emberhez, de ha a Jobbik elnöke jogi lépéseket akar tenni, akkor ő is jogi eszközökhöz folyamodik.

 

A gépkezelő szerint Jakab Péternek intelligensebben kellett volna reagálnia
Fotó: Facebook

Ahogy lapunk megírta, Jakab Péter – aki a Jobbik jelöltjeként indul a baloldali összefogás miniszterelnök-jelölti előválasztásán – összetűzésbe keveredett egy markolót vezető dolgozóval, miközben párttársával, Steinmetz Ádámmal videót forgattak a fonyódligeti Erzsébet-táborban. A baloldali párt elnöke később feltöltötte az incidensről készült videót saját közösségi oldalára, azonban egy megvágott felvételt tett közzé, amelynek teljes változata később szivárgott ki a sajtóban. A teljes anyagon már látható volt, hogy az elviekben a „melósok” érdekeit képviselő politikus mennyire nem tudja türtőztetni magát, amikor azok egyikével beszél (ordibál).

– És akkor azt gondolja, hogy ha a s…ggembe tolja ezt a gépet, akkor jobb lesz?

– ismétli a politikus többször is ingerülten.

A munkagép vezetője hiába jegyezte meg a felvételen, hogy Jakab Péterék miatt nem tud kifordulni a területről, a miniszterelnök-jelölt ordítva válaszolta: – Akkor vár három percet! – A videó végén az is tisztán kivehető, hogy Jakab Péter perrel fenyegeti a munkást, ami a Vasárnap.hu szerint azért is különösen érdekes, mert országgyűlési képviselőként tette ezt egy munkáját végző emberrel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.