Minden okunk megvan a bizakodásra

„Cselekvő optimizmusra és jó költségvetésre van szükség. Minden okunk megvan a bizakodásra!”

Veres László István
2020. 06. 10. 10:56
null
Nem szeretném, ha valamilyen női kvóta miatt lennék kormánytag, mondja a miniszter Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Megjelent a Magyar Demokrata hetilapnak adott interjúm, ahol többek között a különleges jogrend kapcsán hazánk ellen intézett támadásokról, illetve az ország járvány utáni talpra állításáról beszéltem. A jogalkotás részéről is igyekszünk minden olyan könnyítést biztosítani, minden olyan feltételt megteremteni, aminek köszönhetően a versenyképesség mihamarabb javulhat és a gazdaság ismét felpöröghet. Ehhez cselekvő optimizmusra és jó költségvetésre van szükség. Minden okunk megvan a bizakodásra!” – írta Facebook-oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter.

A hetilap ma megjelenő száma Higgyünk egymásban! címmel közöl interjút Varga Judittal. Az igazságügyi miniszter a lapnak úgy fogalmazott, a felmérések szerint még azok is egyetértettek az elmúlt hónapok intézkedéseinek szükségességével, és elismerik a kabinet eredményességét a vírus elleni küzdelemben, akik egyébként nem támogatják a kormány politikáját. A tárcavezető szerint ez is azt mutatja, hogy a bevezetett intézkedéscsomag jól felismerte a valós problémákat, azokra eredményesen reagált, szükséges és arányos volt. Varga Judit kiemelte, hogy a kormány intézkedései illeszkedtek az alkotmányos keretek közé.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.