Mit akarhattak Macron emberei Szél Bernadettől?

Az LMP korábbi társelnökének azért jó lesz vigyáznia.

2019. 03. 26. 16:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szél Bernadettel találkozott Emmanuel Macron két embere, az erről tanúskodó fotót maga az egykori LMP-társelnök posztolta közösségi oldalára.

A Macron-közeli figurák nem először tűnnek fel liberális magyar politikusok közelében, korábban arról olvashattunk, hogy a francia elnöknek „nagy tervei vannak” a Momentummal.

Hogy Szél Bernadett és a macronisták eszmecseréjén pontosan miről volt szó, azt nem tudjuk, mindenesetre Szél úgy fogalmazott: „létkérdés, hogy populisták és szélsőségesek helyett valós megoldásokban gondolkodó, progresszív politikai erők nyerjenek teret a kontinensen”.

Azért jó lesz vigyáznia Macronékkal Szél Bernadettnek.

Ez a „progresszív politikai erő” működteti ugyanis azt a rendőrséget, amely helyenként elképesztő brutalitással lép fel a Macron ellen tüntető sárgamellényesek ellen. (A sárga mellényben fotózkodó Karácsony Gergelyt nem keresték Macron emberei?)

A véresre vert, kilőtt szemű emberekről készült fotók bejárták a világsajtót.

Azokra a képsorokra is emlékszünk, amikor az MTVA-székházból kellett Szél Bernadettnek távoznia, meglehetősen dicstelenül. Ezt a képviselő-asszony akkor meglehetősen nehezen viselte, síráshoz közeli állapotban kérte számon a biztonsági őröket ezért.

Mit szólna akkor Macron rendőreihez?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.